Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A sportlövészet volt az egyik legnépszerűbb program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 11.
Eredményhirdetéssel zárult a Fejér Megyei Technikai és Tömegsportklubok Szövetsége által szervezett sportlövészet tegnap délelőtt a Napraforgó Városi Napközis Táborban. A szövetség valamennyi turnusban bekapcsolódott a tábor programjába, versenyt is hirdetve a gyerekek körében. A hathetes tábor ma ért véget.
Tovább...
 
A tervek szerint zajlik a felújítás a Ligetsoron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 11.
Május óta folyik a Ligetsor felújítása: az útbontást követően zajlik a víziközművek, valamint a Vörösmarty Általános Iskola előtti parkoló és tér építése. Hamarosan teljes lezárásra kerül sor, hogy az út felújítása egy ütemben történhessen.
Tovább...
 
Hogyan vészeljük át a kánikulát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. augusztus 11.
ImageMicsoda kérdés! Természetesen tengerparton, pálmafák között kifeszített függőágyban, jéghideg koktéllal a kezünkben, miközben egy szimpatikus fiatalember vagy hölgy nagy boldogan legyez minket a hőséget elűzendő. Pár méterre tőlünk morajlik a tenger, hófehér homok vakítja el a naplemente felé révedező szemet, s szívünk csordultig telik a nyugalom és a harmónia érzésével… Akinek pedig nem jut ki e jóból, annak íme néhány jó tanács.
Tovább...
 
Így kerüljük el a légkondi betegségeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2017. augusztus 11.
ImageA nyári hőhullámok megszaporodásával egyre több nyilvános helyre és lakásba kerül légkondi. A tapasztalatok szerint azonban sokan nincsenek tisztában a berendezés helyes használatával, ami akár egészségügyi kockázattal is járhat. Az alábbiakban reumatológus ad tippeket ad azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes odafigyelni a klíma használatakor.
Tovább...
 
Parkolóautomaták Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 10.
Három új parkolóautomata segíti a jövőben a Velencére érkezők kulturált parkolását. Az automatákat ma szerelték fel a Béke utcában a vasutállomásnál, az Ifi Hotel melletti területen és a Tópart utcában a Hősök parkja tó felőli oldalán. A berendezések az első hetekben tesztüzemmódban működnek.
Tovább...
 
Összhangban a természetvédelem és a fejlesztés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 10.
ImageSajtónyilvános bejárást tartott a Sóstó Természetvédelmi Területen dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester. Elindultak az előkészítési munkálatok, zajlik a mederkotrás, valamint a költő- és fészkelőszigetek kialakítása. A környezetvédelmi szakemberek folyamatos ellenőrzése mellett dolgoznak a kivitelezők, a fejlesztés során ötezer őshonos cserjét és háromszáz fát ültetnek majd el. A munkálatok befejezése 2018 májusára várható.
Tovább...
 
Kollégiumi férőhelyek Pécsen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 10.
ImageHárom fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A férőhelyekre mindazon székesfehérvári lakosok pályázhatnak, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos képzésének beiratkozott hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
Tovább...
 
Polgármesteri köszönet a Királyi Napok önkénteseinek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 10.
ImageCsaknem kétszázötven önkéntes segíti idén a Székesfehérvári Királyi Napok rendezvényeinek megvalósítását. Dr. Cser-Palkovics András polgármester a Táncházban találkozott velük, és fejezte ki köszönetét a város nevében. Az eseményen elismerő okleveleket adtak át több, kiemelkedően teljesítő önkéntesnek.
Tovább...
 
Idén is lesz Öreghegyi Mulatság Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 10.
Image2017. augusztus 19-én 26. alkalommal kerül megrendezésre Székesfehérváron, a Bory téren az Öreghegyi Mulatság. A programok 15 órakor kezdődnek Márióval, a harmonikással, ezt követően az Iszkiri gyerekzenekar, majd Kamenik Claudia, Horváth Melinda és Mohácsi Attila operett műsora lesz látható-hallható a színpadon, "A kulacsom kotyogós..." címmel.
Tovább...
 
Sokan neteznek tévénézés közben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 10.
ImageA tévés háztartásban élők 42 százaléka, azaz mintegy 3,7 millió személy szokott tévénézéssel egy időben internetezni. 363 ezren élnek tévékészülék nélküli háztartásban, de közülük 167 ezren mégis rendszeresen néznek tévés tartalmakat az interneten.
Tovább...
 
A gyalogosok érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 09.
ImageJárdafelújítás és gyalogos-átkelőhely kialakítása is történt az elmúlt időszakban Öreghegyen. A beruházásokkal kapcsolatban tegnap reggel tartottak helyszínbejárást, melynek keretében Östör Annamária önkormányzati képviselő adott tájékoztatást a részletekről.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11749 - 11759 / 20480